EnglishMagyar
   
Text Size

Buying suits easily and comfortably? Of course :)

Our approach is to help keeping your clothing fashionable on a friendly way by the assistance of our enthusiastic and dedicated colleagues. We give you hand during the whole sorting procedure, so beside helping you to choose we also adjust to size. Get the most comfortable premium suits of your choice while saving time with the SuitService. Give a chance and call us.

 

How it works:

  • we analyze the need of our Client and help to determine the unique look by giving style advice;
  • we offer overall clothing, we transport the adjusted, streamed and ironed suits to your home or workplace;

 

We focus on seriously that our Client finds the best mark of their choice on a great price and be able to keep their wardrobe fashion up to season or trends.
Contact:


           Ffru k2ruzsina Tábori


          +3620 380-99-26                   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

          www.oltonyszolgalat.hu

Rólunk mondták:

„Azért szeretek az Öltönyszolgálatnál vásárolni, mert minőségi árut kedvező áron kapok meg. A szolgáltatás kényelmes, házhoz jön, és ez nagy könnyebbség a hajtós életemben. Nem mellékesen, a vásárlást, amit amúgy utálni szoktam, az Öltöztetők kedvessége és sugárzó személyisége élménnyé teszi.”
Sahin-Tóth Balázs, Allen & Overy Iroda

„Hogy mit szeretek az Öltönyszolgálatban? Azt, hogy nagyon kedvesek és bármikor számíthatok rájuk. Azt, hogy rendkívül kényelmes velük dolgozni. Azt, hogy nagyon jó ízlésük van. Azt, hogy folyamatosan frissítik a kinálatukat. Azt, hogy gyakorlatilag nincs olyan ruhadarab, amivel ne foglalkoznának. (De legjobban az ingeket szeretem.:)”
Mezei Bálint, ING Bank

„Nagyon tetszik, hogy nem kell tíz boltot végigjárnom, hogy nekem megfelelő öltönyt találjak. Csak megbeszéljük telefonon, hogy milyen szín, méret és egyéb elképzelésem van, aztán csak a nekem tetsző pár darabból kell választanom, és mindezt kényelmesen ott, ahol nekem megfelel. Az már csak hab a tortán, hogy az öltöny testre szabása is benne van az árban. Az egyik legjobb szolgáltatás, amivel valaha találkoztam!” 
Albert Attila, Aegon Biztosító

„Azért mert nekem kényelmes, nagyon praktikus, fiatalos és pörgős a dolog, jó a választék is, de ez mind kevés lenne nekem, ha nem lennének ilyen kedvesek az öltöztetők;-)”

Szlávik Ferenc, Zwack Unikum Zrt,

Akiket támogatunk

 hospice_alapitvany

Magyar Hospice Egyesület

„A hospice a súlyos betegségük végstádiumában levő, elsősorban daganatos betegek humánus, összetett ellátását jelenti multidiszciplináris csoport segítségével. Az ellátás célja a betegek életminőségének javítása: testi és lelki szenvedéseik enyhítése, fizikai és szellemi aktivitásuk támogatása, valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében.” (www.hospiceház.hu)


Az Öltönyfutár személyes jelenlétével, önkéntesként vesz részt az emberfeletti munkában, amelyet a Hospice Egyesület hosszú évek óta töretlenül végez.

szivesseg.net

Szívesség.net

A Szívesség.net internetes portál,  amelyen bárki bármilyen szívességet felajánlhat vagy kérhet – és közösségi élethez is kapcsolódhat. 
„A Szívesség Közösség célja hozzájárulni ahhoz, hogy a világ fejlődjék.” (www.szivesseg.net)


Támogatásunkat – természetesen :) – öltönyök formájában nyújtuk a közösségnek: azokat a ruhadarabokat, amelyeket ügyfeleink már nem hordanak, és Gardrób frissítés szolgáltatásunkon keresztül szívesen ajánlanak fel erre a célra, a Szívesség.net közösségének juttatjuk el.